Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Blog bersarang
Friday, 14 March 2014 • Friday, March 14, 2014 • 0tinta

hi korang , lamanya thea tak on blog nih . sampai bersarang dah . kesian dia . meh meh thea buang segala sawang sawang yang ada yea . hehe . sekarang ni thea tengah busy dengan aktiviti kat college , class , assignment semua tu . sem ni tak macam sem sem lepas , assignment dapat last last minute . tapi baguslah kan dapat thea tenang sikit masa study week nanti . I hope so .  next week dah start test 1 . korang doakan thea yea . dah la . tu je kot nak cakap . ehh jap jap . lupa nak habaq mai , ahad ni thea nak pi Terengganu . ada Telematch kat sana . kat Pantai Teluk Mak Nik . korang pernah pergi tak ? best tak ? jap thea google gambar dia .


Subhanallah , indah sungguh ciptaanMu .
ni yang tak sabar nak pergi ni . hehe .


okayy . itu je lah . doakan thea and kawan kawan yang lain selamat pergi dan balik . Amin .

New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*