Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Wada'an November Ahlan Wasahlan Disember .
Sunday, 1 December 2013 • Sunday, December 01, 2013 • 0tinta

  

 

Wada'an November Ahlan Wasahlan Disember . it means selamat tinggal November , Selamat datang Disember . lepas siapkan assignment parts catalouging tadi thea sesaje nak scroll TL twitter . tipulah kalau thea cakap kat TL tuh takde #DecemberWish . serius tipu . tak banyak pun satu ah . kat TL korang pun mesti lah ada kan . macam orang lain , thea pun ada goals that I want to achieve sepanjang Disember ni . antaranya mestilah pass test 2 with flying colours , di tingkatkan iman , kurang stress , more happy , less pain , less problem . tapi sape je yang boleh mengelak dari terima masalah kan . semua orang ada masalah . 

Doa dan harapan thea .
Ya Allah Ya Rahman Ya RahimKau ampunilah dosa ku yang telah ku perbuat
Kau limpahkanlah aku dengan kesabaran yg tiada terbatas
Kau berikanlah aku kekuatan mental dan fizikal
Kau kurniakanlah aku dengan sifat keredhaan
Kau peliharalah lidahku dari kata-kata nista
Kau kuatkanlah semangatku menempuhi segala cubaanMu
Kau berikanlah aku sifat kasih sesama insan


haa , ni je la yang nak tulisnya . tak tahu nak cakap apa dah . haha . assalamualaikum :)

New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*