Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Selamat Hari Guru
Friday, 17 May 2013 • Friday, May 17, 2013 • 0tinta

hmm . actually semalam kan hari guru , tapi thea tak sempat pun nak update . sebab thea malas beli topup untuk berukband thea tuhh . haha . kesian uyun dengan akak  . selalu thea pinjam bb dia  . haha . tape2 . nanti thea ganti ehh . okayy lah . thea rasa belum terlambat kot untuk wish Selamat Hari Guru untuk semua guru guru di Malaysia terutamanya guru guru di :


  1. Tabika Perpaduan , Jalan Khalidi Muar (1999-2000)
  2. Sekolah Rendah Kebangsaan Sultan Abu Bakar (2) Muar(2001-2006)
  3. Sekolah Agama Bandar Maharani Muar (2002-2007)
  4. Sekolah Menengah (P) Sultan Abu Bakar Muar (2007 - 2011)
  5. International College of Automotives Malaysia (2012 - uknown ) *termasuk ke ? boleh la even lecturer . sebab tade hari khas untuk lecturer kan ?
haha . dulu thea sekolah semua perempuan . sejak sekolah rendah lagi , acctually tadika la , sebab tadika thea pun tade lelaki . *eh jap jap . ada kot tapi sorang dua je . so Pada hari ini, thea nak ucapkan SELAMAT HARI GURU kepada semua yang telah mengajar ena dari sekolah rendah hinggalah sekarang. SubhanaAllah, rasa macam sekejap je masa berlalu. Terima kasih thea ucapkan kepada guru guru thea pensyarah pensyarah thea yang telah mengajar theaerti kehidupan.









New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*