Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
I miss Mohd Senza Affendi :*
Wednesday, 29 May 2013 • Wednesday, May 29, 2013 • 0tinta

korang apa khabar ? thea baik baik je . alhamdulilah sihat . skunk nehh thea kat kedai maggie bak kata abang syamim . haha . korang tahu tak kedai maggie tu apa ? mekdi laa . ke mekdi pun ta tahu ? haha . yea la . mekdi tu ialah Mc Donalds . haha . malam nehh thea nak story mory pasal thea rindukan someone . jeng jeng jeng . siapakah yang thea rindu ? korang jangan ingat orang yang special kayy . cuma dia special sebab dia abang thea . haha . Mohd Senza Affendi , adik rindu along sangat sangat . the best moment bila ma call sabtu lepas cakap along dah ada kat rumah . oh maii . rindunya lahai . lama tak jumpa along . haha . almost 2 years didnt hear something from him and suddenly ma call then told me that along dah ada kat rumah . happynya lahai . thea rasa bersyukur gila . berkat doa kami semua , Along balik rumah dengan selamat :)
tak de gamba along yang terbaru ah . sebab isnin depan baru balik Muar . perasaan skunk ni hanya Allah saja yang tahu . eksaited nak balik Muar .

New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*