Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Taman Negara Endau Rompin
Wednesday, 29 May 2013 • Wednesday, May 29, 2013 • 0tinta

Oleh kerana thea tersangatlah bosan duduk kedai maggie nehh , so tetiba thea terasa nak update blog nehh . thea just nak bagitahu yang Jumaat nehh Thea , Faiz , Akak Dayah , Mira dengan Illiyin nak pergi camp Team Building kat Taman Negara Endau Rompin . *ekceli ramai lagi yang pergi tapi macam malas nak mention . haha . tak perlu lah nak mensi . haha .   so thea tersangatlah excited nak pergi . haha . sebab tadi ada briefing untuk pergi camp nehh . ramai la jugak yang pergi . kabonye 40 orang . rasanya majoriti perempuan kot . sebab nisbah lelaki dengan perempuan adalah 1:3 .*amboii . siap nisbah bagai . Sir Akmal cakap 1 lelaki bersamaan dengan 3 perempuan . so perepuan menang lah kan ? haha . ohyeahhh . kami menang . tapi rasa macam lain macam sebab biasanya aktiviti macam nehh lelaki yang jadi majoriti . maybe dyeowg dah ada plan lain kot . sebab camp neh berlangsung sepanjang 3 hari kiteowg mid term break . sape yang nak korbankan masa cuti dia kan ? haha . kalau nak diikutkan thea tak nak pergi jugak . tapi thea dah bayar . once dah bayar kita ta boleh batalkan kalau tak duit burn gitu je . kalau setakat singgit duimggit boleh la . nehh limeploh inggit tau . banyak kan ? cukup duit makan thea seminggu . dah lah asal banyak sangat thea celoteh nehh ? bosan kan baca ? haha . jap jap . thea nak google gamba kat Taman Negara Endau Rompin nehh . jap tau . jap tau . haha *mengada ngada lah thea nehh :P . 




Pintu gerbang . eh pintu gerbang ke ? 
pape je la .

Subhan Allah cantiknya :')
Sungguh indah ciptaan Allah


campsite . tapi kiteowg tak tido dalam khemah 
kiteowg tido kat dalam dorm .


aktiviti yang ditunggu tunggu
haha . best best :)



dah dah la tuh . kalau nak tahu lebih tunggu thea uate lepas thea balik dari camp nanti kayy . ataupun korang google je skunk . haha . okayyy . dah penat nak menaip . Laila Saida readers sekalian *macam ramai je nak baca :3 . Assalamualaikum . Fi Hifzillah yea :*





New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*