Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
♥ Sahabat by Najwa Latif ♥
Wednesday, 6 February 2013 • Wednesday, February 06, 2013 • 0tinta

Holla . just nak story morry yang semalam Encik Taufiq call thea . then tiba dye suruh thea download lagu Sahabat by Najwa Latif . HAHA . Saya dah lama ada lah awak lagu tuhh . hee . korang pun mesti dahpernah dengar kan ? sape yang tak pernah dengar tuh janganlah sedih . nehh thea ada letak sekali Video lagu Sahabat siap dengan lirik lagi :)


Enjoy yea :)

Lirik Lagu Sahabat - Najwa Latif

Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku.


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*