Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Minor Operation
Thursday, 7 February 2013 • Thursday, February 07, 2013 • 0tinta

Assalamualaikum .
Hi guys . Oleh kerana thea baru je habis OTP dengan Usu thea nak update pasal dye la .
hee . The story is she will get a minor operation on her nose this Thursday . tadi dye cakap hidung dia akan di laser sebab Dr kata tulang hidung usu dah melengkung and ada swolen . so Dr akan buat operation and laser kesan bengkak tuhh . usu bilang case nehh jadi sebab effect masa dye accident time dye kecik kecik dulu . haish . macam manalah hidung dye lepas operation nanti heh ? makin kecik ke ? hee *jangan marah heh usu . gurau je .
 Dear Amira Syafiqa Azzarudin.
jangan takut takut heh . laser je kan . tak sakit la . kalau sakit ingat Allah , ibu , mak , Marzuqi and kiteowg semua especially aku . haha . jangan lupa banyak banyak selawat heh .

before the conversation ends , she said she have surprise to tell me and the other set beradik . what is the surprise ?? just wait and see . 
Hope everything will be okayy
In sha Allah . Amin




New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*