Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
My Penpal ♥
Wednesday, 6 February 2013 • Wednesday, February 06, 2013 • 0tinta

Assalamualaikum . hi guys.
Apa khabar ? sehat ? thea sebenarnye tade idea nak update mende so tiba tiba teringat kat Fa . so thea nak updat pasal Fa . fyi fa nehh penpal thea dari Singapore . kiteowg tak expect yang kiteowg akan jadi rapat . tapi nak buat camne kan . dah takdir menentukan yang kiteowg akan rapat . hee  . Her full name is Nurfathiah binti Samsudin . sama macam thea kan ? cuma nama ayah je lain . hee . start kenal dye masa wish birthday dye kat twitter 21 November last year , then kiteowg terus rapat . kadang kadang thea Skype , kadang kadang text . kesian gak kat dye sebab kalau nak reply mesej thea gerak $1 . tapi dye kate dye tak kesah . sbb thea pon gerak RM1 jugak kalau nak reply mesej dye . tuh kiteowg Skype jehh . jimat sikit . hee .


suke tengok dye masa neh :)

kat sekolah dye kott . hee

Skype dekat iPhone

macam macam masalah kiteowg share . thea rasa bersyukur la sebab dye selalu ada untuk dengar masalah thea . kadang kadang dye yang bagi semangat kat thea untuk terus study kat college . dye selalu ada . Thank youu so much Fa :*

♥ NURFATHIAH SAMSUDIN  
 ♥ SARANGHAE 


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*