Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Selamat Hari Raya Aidil Adha
Friday, 26 October 2012 • Friday, October 26, 2012 • 0tinta

assalamualaikum semua , apa khabar ? sihat ? thea alhamdulilah sihat . cuma sakit tekak sikit . tak tahulah kenapa . hahha . sudah cukup cukup sudah *eah menyanyi pulak . hehe . hari nihh raya haji rite ? disini saya Nurfathiah Binti Hussin ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua umat islam kat dunia nihh . * wahh . dunia terus . thea ta rasa raya pun sebab thea still kat Muar . family semua dah balik Kluang semalam . Thea still kat Muar sebab kena tunggu akak thea balik dari Penang . tiket dia kul I0 mlm smalam . maybe kul II nnt sampai kott . hehew . Thea jugak yang kene ambil dia dekat bustand . adehh . sedihh . pedih betul . haha . tapi takpe , demi kakak tercinta . *wah . tercinta ke ? haha . tersayang sudahh . petang nanti baru ayah thea balik sini untuk ambil kitorang :) yahoo . balik kampung . hohohoho balik kampung . hati girang . *nyanyi saja kan thea nehh . maklumlah hati sedang gembira
nak pergi Sembahyang Raya keadaan tak mengizinkan so duduk je lahh rumah nehh . chop2 . tak lupa jugak kepada sesiapa yang celebrate birthday harini tuhh Happy Birthday yea . May Allah bless you . tapi tahun nehh special sikit . tak de dah potong birthday cake bagai , tahun neh potong Lembu , kambing je lahh . hehe .
cutenya .

alolo tiannye ;'(

hehe . mengelak pula dia . :D


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*