Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Sudah 4 Bulan kita Berkenalan ♥ ♥ ♥ ♥
Friday, 26 October 2012 • Friday, October 26, 2012 • 0tinta

Tengok tajuk entri macam best je kan . hehe . jangan salah faham pulak . hari nihh genap 4 bulan thea mengenali Nur Amylea Abd Aziz . korang nak tahu siapa dia ? sekejap lagi thea tunjuk keyhh . sabar dulu . hehe . orang kata Sabar Itu Separuh Dari Iman :) . stop cite pasal tuhh . skunk nehh thea nak cite pasal Amylea nehh . thea panggil dye Mie . thea kenal Mie masa first day masuk ICAM . tapi mula rapat masa masuk first class . Class computer kalau tak silap thea . sejak kitorang kenal macam macam benda kiteowg buat sama sama . sampai Nadya kawan thea yg datang dari muar jugak jelly nan kiteowg . maafkan thea Nad :( g class sama sama , makan sama sama , buat assignment sama sama , kadang kadang tidur  pun nak sama sama , kadang kadang je lahh . sebab kiteowg tak sebilik . Mie ckp kiteowg tak boleh sebilik , sebab nnt selalu gaduh . so thea terima je . Mie . thanks sebab sudi jadi kawan thea . awak selalu nasihatkan saya . tapi saya yang selalu tak nak dengar nasihat awak . saya tahu sepanjang kita kenal macam macam masalah saya awak tolong selesaikan . sampai awak pun terlibat sama . Im sorry so much dear . saya tahu awak hampir putus asa tapi disebabkan kita saling memerlukan , awak kuat . terima kasih sangat sangat .
Saya sayang awak Nur Amylea Abd Aziz . ♥ ♥ Sahabat selamanya . InsyaAllah . 

Nihh la pemilik nama Nur Amylea Abd Aziz
♥ ♥

First day masuk ICAM 
♥ ♥

Induction Day
30 June ♥ ♥ 



Lepak tasik Sultan Abu Bakar
♥ ♥



na pergi Medical Check Up
♥ ♥



♥ ♥

♥ ♥


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*