Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Muar . Im Back
Wednesday, 24 October 2012 • Wednesday, October 24, 2012 • 0tinta

assalamualaikum semua .
apa khabar ? korang sihat ? thea ta berapa nak sihat sangat sebab kena food poisoning .
k lahh tutup cerita pasal tuhh . sekarang thea nak cakap yang thea dah balik Muar . perghh rindu gilak nehh . acc bukan rinu kat Muar pon . rindu kat orang muar . haha .
apa khabar orang muar . acc dah dua hari dah thea balik muar . cuma hari nihh baru ada kesempatan nak update blog nehh . thea balik sini naik bas . dari Kuantan pukul I pagi . sampai sini kul 5.30 pg . nasib baik ada peneman . Nadya dengan 'husbiy' tercintanya Hazim . haha . husbiy la sgt . haha . what ever lha janji dyeowg bahgia .
haha . bila dah balik muar . tade benda yg boleh thea buat . sebab adik2 still sekolah . esok baru mula cuti  . sekarang thea excited na tunggu my beloved sis Eika . hari esok baru dia balik dari penang :) . dah la . sampai sini je lahh . thea nak masak nasi lahh . kul I nnt adik adik thea balik . hehe . kbhaii . assalamualaikum . take care yea . lebchiuu . muah2 .

New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*