Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Ahlan Wasahlan Rejab
Sunday, 12 May 2013 • Sunday, May 12, 2013 • 0tinta


Assalamualaikum .  apa khabar semua . cehh koya macam ramai je yang nak baca blog thea nehh kan . haha . Alhamdulilah bersyukur ke hadrat ilahi kerana Allah telah memberikan thea satu hari lagi untuk “take a deep breath” . Sebelum tuh thea nak ucap Ahlan Wasahlan Rejab !  Semalam 1 Rejab kan ? korang puasa tak ? Alhamdulilah juga sebab thea dan kawan kawan diberikan kesepatan untuk berpuasa . Sekejap je dah masuk bulan Rejab kan ? sat lagi Syaaban then Ramadhan . wahh . excited nak tunggu Ramadhan nehh . \^^/ . hope 1st Ramadhan dapat balik Muar , sebab last year ak dapat sambut first Ramadhan dengan family . tsk. Tsk . sedih kan L . in sha Allah jika diberi kesempatan thea nak balik Muar untuk sambut first puasa dengan family . rasanya macam puasa nehh nak ada orang baru dalam rumah . tapi tak sure lagi .:’) . kami semua tunggu kehadiran insan itu . *wipe tears . sudah sudah , drama pulak . haha J

Adalah malam 1 Rejab..
Imam Syafiie Rahimahullah berkata, ada 5 malam dalam setahun, ALLAH SWT bukakan pintu langit, salah satunya adalah malam 1 Rejab. Bulan Rejab dikenali juga sebagai bulan Istighfar.

Jadi,perbanyakkan doa mudah-mudahan ALLAH ampunkan dosa kita, memakbulkan doa kita pada malam 1 Rejab. Perbanyakkan Istighfar, minta ampun daripada ALLAH SWT. Insyaallah.. Selamat Beramal
J


 






New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*