Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Officially be a senior
Wednesday, 10 April 2013 • Wednesday, April 10, 2013 • 0tinta

haha . last monday thea dah officially be a senior . sebab student intake Apr dah masuk . haha . tade lah senior sangat . senior satu sem je . tapi tengok intake nehh macam tak ramai je . hee . untunglah fasci masa orientation week . sebab senang nak kawal dyeowang . macam tak sampai 30 kalau ta silap . masa thea tengok kat MPH tadi thea nampak ada 3 orang je perempuan . buat masa nehh semua 3 orang junior perempuan tuhh thea kenal sebab salah seorang daripada junior tuh adik Uyun , Adda . student lelaki thea kenal Syafiq je , sebab dia pekerja uncle thea . dah lahh . tuh je kot na cite . hee

New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*