Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
PLKN
Tuesday, 12 March 2013 • Tuesday, March 12, 2013 • 0tinta

apa khabar korang ? lately thea tak sihat sangat so that tak boleh update blog . korang sehat ? jaga kesihatan tau , kesihatan tuh penting . bila dah sakit semua benda tergendala . tapi kepada yang sakit tuh jangan lah marah marah , malah korabg berdoalah pada Allah supaya cepat sembuhkan korang . Sakit itu kan penghapus dosa . panjang pulak mukadimah kali niehh . korang mesti pelik kan asal thea nak tulis pasal PLKN padahal thea dah 19 tahun . korang tak payah la nak shock bagai *ada ke ? sebab thea nak cite pasal kawan thea nehh . Juma . kalau tak kteowg daftar masuk ICAM hujung bulan neh sama sama tapi PLKN nehh sibuk sangat nak panggil dia tak dapat la dia nak capai hasrat dia untuk masuk ICAM buat masa nehh . thea cakap dengan dia , takpelah pergi je PLKN , dia boleh masuk ICAM intake June nanti . baru rancang nak daftar sem depan dengan dia tapi dah tak boleh sebab dia kena pergi PLKN . takpelah kita hanya mampu merancang , Allah yang mentukan segalanya . Juma kene pergi PLKN dekat KEM PLKN KG HIJRAH, KAMPUNG HIJRAH, PENOR, 25150 KUANTAN, PAHANG . Kuantan ? ohh dekat je tuh . kalau tak silap dekat dengan Penjara Penor kott *ye ke ? mandai je . haha . oleh kerana dekat , Juma suruh melawat dia . *oh maii . macam parents dia pulakkan . haha . takpe nnt thea datang heh . bawak satu koloni . hahaha .


amekkau , thea bagi peta lagi . betullah kan dekat dengan Penjara Penor




Selamat ber"hitam" dan ber"botak" awak . hahaha . *sebelum masuk ICAM panjangkan rambut dulu okayy :P





New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*