Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Selamat Pagi Dunia :)
Tuesday, 19 February 2013 • Tuesday, February 19, 2013 • 0tinta

ehh ehh . sekejap jeh nak pukul 8 dah . sempat lagi kan nak wish Morning . just got morning wish from Fa . its okayy yang lain tade credit maybe *think postive . now thea nak share doa yang boleh kita baca di pagi hari . before kita buat apa apa mesti kita berdoa kan . semoga apa yang bakal kita buat itu diberkati Allah SWT .


بسم الله الرحمن الرحيم

Ya Allah Ya tuhan ku..
Aku berlindung dariMu daripada segala musibah..
Aku bernaung dariMu dari segala keberkatan..
dan Aku bersaksi akan Engkau yang wajib disembah
serta Nabi Muhammad s.a.w pesuruh Allah

Wahai Ya Allah
Aku memohon keberkatanMu..
Untuk aku terus diberi kekuatan..
Diberi keampunan..
Diberi kasih sayangMu..
& dilimpahi segala rahmat yg nyata atau tersembunyi..


Ya Allah..Ya Tuhanku Yang Maha Mendengar..
Aku sangat Yakin akan KebesaranMu untuk mendengar dan menerima segala doaku..
Maka kau angkatlah doaKu ini sekecil-kecil zat yang telah Engkau ciptakan..
HambaMu yang cukup sifatNya..Yang bersyukur dengan setiap pemberianMu menadah tangan Ya Allah..
Memohon diberi Kejayaan dalam segala apa yang dilakukan..
Dengan rasa rendah diri kepadaMu wahai pencipta..
Janganlahh Engkau jadikan Kegagalan sebagai ujian untuk melihat erti kesyukuranKu..
dan HambaMu redha Ya Allah kerna itu adalah apa yang Engkau Janjikan kepada kami yang Berusaha..

Moga hari ini Ya Allah..
Akan lebih bermakna dari hari-hari sbelumnya..
Moga hari in Ya Rahman..
Akan memberi harapan kepada ku untuk terus bersama mereka yg Engkau bukakan pintu ati mereka ke jalanMu
Moga hari ini dan hari-hari mendatang Ya Rahim..
Akan menjanjikan suatu perkhabaran yang gembira untuk kami yang mencari rezeki dan redhaMu..

Seseungguhnya Ya Allah..
Hanya kepada engkau kami MEMINTA..
dan hanya kepada engkau kami MEMOHON pertolongan..
Makbulkanlahh Ya ALLAH..
Makbulkanlahh Ya ALLAH..
MAKBULKANLAHH YA ALLAH..

Selawat dan salam ke atas junjungan Nabi Muhammad s.a.w..serta para sahabat..

Amin..Ya Rabbal Alaminn.

kalaulah doa nehh terlalu panjang korang pendekkan lah . tak sama macam nehh pun boleh . janji kita berdoa . Allah akan faham :) .Fikir fikirkan dan  Selamat Beramal :) , sebelum thea terlupa hari in hari selasa rite ? basahkanlah lidah kita dengan Zikrullah .

Zikir hari Selasa...
"Allah humma Solli A'la Muhammad Wa A'laa Aalii Muhammad"
(1000 x)


Mendapat rahmat dari Allah s.w.t dan mendapat syafaat Rasulullah
di duniadan di akhirat nanti...




      XOXO
THEA HUSSIN


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*