Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Saya rindu mereka :'(
Monday, 11 February 2013 • Monday, February 11, 2013 • 12tinta

Holla , just wanna say that im really really miss my best friend and my set beradik dekat Pahang :'( . korang , apa yang korang tengah buat sekarang heh ? mesti ada yang keje , dan ada juga yang macam thea , jadi mem besar kat rumah . hee . korang macam mana ? sihat dak ? hope sihat la yea . thea tak sihat sangat . selsema and demam teruk . baru dapat tahu yang thea kena resdung ohh . so sad . hmm . tuh jehh nak cakap . hee . 

Kak Long . 

Usu .

they are roomate :)
awat gitu usu oii

andak 

achik

alang and achik :)

Tam .
jarak sehari je dengan thea :)

Amylea . best friend fillah nehh .

My roomate  .
Uda :)











Korang semua memang awesome , gourgeous , beautiful , baik , prihatin , ambil berat . And the most important korang still nak kawan dgn thea even macam macam problem datang kat thea . selalu ada dengan thea , dengar masalah semua bagai tuhh . miss youu all so much much . In sha Allah , best friend forever till Jannah . I love youuuuu . *jerit kat atas bumbung .









New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*