Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Celebrate Birthday Nadia :)
Monday, 25 February 2013 • Monday, February 25, 2013 • 0tinta

Actually kiteowg tak plan pape pon pasal nak celebrate birthday Nad nehh . before habis Kursus nad bilang yang Ajim ajak keluar , so dia suruh thea teman , so thea setuju je lahh . kiteowg balik rumah Nad dulu , lepas solat Zuhur terus pergi Tanjung  , sebab nak jumpa kat tanjung . biasalah sabtu kan , tanjung ramai orang . Nad park kat sebelah kedai makan . then kiteowg tunggu Ajim kat tepi laut . *tahu tahu je lahh Ajim tuhh . bukan tahu on time . nasib lah kiteowg dah tahu perangai dia . haha . sorry heh Ajim . sementara tunggu Ajim sempat lah capture gambar . hee . kesian Nad kena layan thea . kalau kat college Mie yang selalu layan thea .


woot woot . ta sedar diri dah tua . bhahaha








teringat kat sape tuhh ??



kerja si nadia nehh .

then Ajim call dia bilang dah sampai . terus naik kete . tiba tiba Ajim tanya nak pergi mana . dalam hati , haish Ajim nehh , dye yg nak buat surprise dia yang tak tahu nak pergi mana ? lahaii . Ajim , Ajim . tinggalkan Nadia sorang sorang then kiteowg plan kat luar kete . kiteowg plan tinggalkan dia kat Mc Donald then kiteowg pergi cari hadiah dengan cake , tapi kita bilang kat Nadia yang kiteowg date . haha . muka Nad serius macam apa dah . moody jehh . after almost 1 hour kiteowg turun naik wetex kiteowg pun tak tahu nak belikan Nad apa . so kiteowg decide belikan masa balik college nnt je . then thea dgn Ajim pergi Baker House pilih cake . after that , thea suruh aJim bawak semua barang pergi kereta dulu . kiteowg beli 2 cake . satu Blueberry cake 1/2 kg dengan 1 slice Blackforest cake . then otw nak pergi kereta tuh Nad moody gile . cakap pun sepatah dua , sbb kteowg bilang kiteowg date . haha . saje jehh . sampai dalam kereta Ajim tegur pun dia tak nak jawab . so kiteowg terus gerak pergi Tanjung . 



Sannah Helwah My dear

potong kuih nya , potong kuihnya , potong kuihnya sekarang juga , sekarang juga , 
hee

nyummy :)

Ajim nak buat plan B di belakang sana

Blackforest cake


haha . dah kene muka dahh .


ammm


smart tapi tak clear , sbb lens camera kene cake

dapnyee .

to Siti Nadiah Samsuddin , happy birthday , Sannah Helwah , Qu Ni Sheng Er Kuai Le ,Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu  , Saeng il chuk ha ham ni da  , Suk San Wan Keut . 

New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*