Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Kem Birotata Negara
Wednesday, 28 November 2012 • Wednesday, November 28, 2012 • 0tinta

Assalamualaikum guys . holla . apa khabar semua . lama jugak den tak hupdate blog nehh .
hehe . sorry la , lately nehh busy skit . test , class , assignment . latest , thea baru balik dari KEM BIROTATA NEGARA ,kat KEM BINA NEGARA , BUKIT SAGU , KUANTAN . memang best woo . sepatutnya 80 orang student yang pergi tapi ada student yang ada problem so 59 student je yang pergi . mula 2 thea tak nak pergi pun kem nehh sebab memandangkan kesihatan thea yang tak menentu sejak akhir akhir nehh . first day datang bosan gak lahh sebab asyik ceramah jea . tapi second day da mula okayy sebab da ada slot PKPK . even tak lah best mana tapi thea happy . bila datang kem nehh banyak benda baru yang thea dapat . especially pasal negara Malaysia . mostly yang kiteowg bincang adalah pasal perlembagaan Malaysia dgn Gagasan 1 Malaysia . macam 2 kenangan manis dan pahit saya dapat kat sini yang manisnya dapat kenal dengan kawan baru . padahal dyeowg nehh satu intake dgn thea , tapi baru sekarang dpt kenal dgn lebih rapat . yang paling best sekali kat kem nehh ialah makan . sebab kat kem nehh kejenye asyik makan jehh . sehari 6 kali makan . memang terbaik wok . yang pahitnya tak la thea rasa sangat tapi mira rasa la , sebab spect dye pecah . demi mira , thea sanggup bg pinjam spect thea kat mira . nasib baik nora bawak 2 spect . so thea pakai spect nora . even tak clear thea pakai gak . sbb mira tak nampak pakai spect nora , dia sesuai pakai spect thea . so thea bg lah dia pinjam . mula2 okayy . tapi bila dah lama2 , adehh . peningnya :/ / mestilah kan , power 800 lebih pakai spect power 500 mana nak clear . tapi nasib baik last day mira bg balik spect , so okayy la skit . kayy lah panjang pulak den berceloteh . tengok je lahh gambar nehh . ta dapat amik bnyk sebab phone kiteowg kena ambil .


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*