Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Pekan Im Coming !
Wednesday, 21 November 2012 • Wednesday, November 21, 2012 • 0tinta

Assalamualaikum :)
hey guys . korang apa khabar ? thea okayy je kot . kott la . haha . sebab thea tengah sakit mata sekarang . Amboi merah mata thea nehh . tak tahulah kenapa . eah . apasal intro banyak sangat nehh ? Holla Pekan . Im coming . padahal dah nak dekat seminggu dah balik UV . tapi baru harinih ada masa nak update . thea rasa lepas cuti nehh thea rasa macam excited nak datang college . i dont know why . haha . kenapa eak ? rasa macam baru masuk sem jehh . but most important thing thea happy sebab tak kena bagai baju GEDABAK dahh . sebab ma dah hantar Kemeja pi kedai auntie Noi . hehe . so makin terserlahlah kekurusan saya .. wah . bangga sudah . haha . rindu kat adik beradik pun dah terlerai . lagii2 kat hunny bunny thea si Amylea tuhh . hehe . makin comel saya tengokk . makin hot pun ada . haha . sebab sekarang setiap kali nak g class ke , g makan ke mesti ada orang usha dia , sampai jelly thea . tapi takpe . Capital D tetap di hati . wah wah wah . siapakah gerangan capital D ? opps . secretos ademos . hahax . belum tiba masanya kayy . nanti dah tiba masa thea cerita . sebab terlalu awal . masih dalam proses perkenalan . hok alorhh . asal tiba tiba masuk pasal capital D nehh ? aduhainye punnn . HAHA .

Kak Long , Iqa , Ain , Amylea , Illiyin , Qila , Ery , Fatin,  Faiz , Amira sudah terlerai rindu kita rite . untunglah bercuti pi Wonderland . tapi tak jelly sangat pun . sebab thea makin cerah , korang makin gelap :P :P . BHAHAHA .

New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*