Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Have a great weekend
Sunday, 19 May 2013 • Sunday, May 19, 2013 • 0tinta

korang sehat ? thea alhamdulilah sihat . cuma sakit tekak sikit sebab buat parti liar . haha . parti liar la sangat . nyanyi dalam bilik je kott  . haha . padahal baru freedom dari test 1 , belom final exam lagi . lahai . thea oh thea . haha . dah dah . itu semua mukadimah je . ekceli thea nak story morry pasal apa yang thea buat harinehh  haha . harineh thea bangun awal sikit . ek eleh . awal la sangat . pukul 8 . before this bangun pukul berapa thea ? 10 ? 11 ? haha . yea la . bangun awal awal pun bukan boleh buat apa kat yuvi nehh . lagi lagi ujung minggu . lepas kemas bilik semua bagai tuh kami berlima bekpes sama sama . *mesti pelik kan kenapa berlima ? before this berenam . yea la paez tade , dia pergi hari jubah akak dia kat Uitm Shah Alam .  tade lah breakfast sangat . breakfast merangkap lunch . sebab kiteowg banyak sangat cite . sampai dah pukul 12 lebih dah . lepas tuh dyeowg rancang nak pi jogging kat tasik pukul 5 . untuk fitness katanya . haha . persediaan sebelum pergi camp kat Taman Negara nanti . haha . lepas solat zuhur thea online sokmo sampai pukul 4 . dyeowg semua buat kerja masing masing . ada yang baca novel , buat nota , buat assignment , menukang pon ada . haha . pukul 4 semua bersiap . mandi semua . then solat Asar . lepas solat Asar kiteowg semua gerak ah pi Tasik . bila lepas je depan pagar yuvi kami jadi berenam . *eh berenam ? sape pulak sih . haha . sebab ada Nasri la . haha . tunggu Nasri macam apa seyy . lama . sempat lah kucing tumbuh tanduk *haha . jangan nak buat bidaah lah thea . haha . bila Nasri sampai kiteowg berenam jalan ah sama sama pi Tasik . *aduii penat la nak menaip . thea tunjuk gambar je la ehh ? haha .

semangat mereka . siap pakai sport shoes 
dengan bawak handkerchief bagai . haha


muka mintak seliper jepun .


seghonok akak . haha .

siap bawak air tau . haha . hang ado ?



New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*