Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Period Pain ! ! !
Friday, 22 March 2013 • Friday, March 22, 2013 • 0tinta

Ya Allah sakitnya lahai pinggang thea nehh . macam nak cabut je . rasa macam kene cucuk cucuk dengan jarum . second day period still macam first day . maybe sebab dah lama thea tak period kott . kali ni punya period macam orang bleeding . oh maii . hanya tuhan saja yang tahu . di tambah dengan sinusitis yang menyerang hidung . so that ubat pun thea kene makan double . Pain killer dengan Ubat Selsema . ohhh ,, bila dah campur kedua duanya masuk dalam perut rasa macam taufan Katerina ada kat dalam perut nehh . semalam ada baca satu blog nehh .  tajuk dia cara nak hilangkan period pain . korang tahu tak macam mana blogger tuh buat ? dia menangis untuk hilangkan period pain . mula mula dia akan bermonolog dengan diri dia . "perut oh perut kenapa sakit sangat nehh" . so that dia akan ulang ulang banyak kali sampai dia menangis . bila dah mula menangis dia akan ingat benda benda sedih untuk tambahkan tahap sedih tuh so dia akan menangis lagi teruk . bila dah penat menangis , kita akan tertidur . bila sedar period pain akan hilang . tapi thea dah try dah cara tuhh semalam . thea punyalah menangis teresak esak . nasib baik baby dah tidur , kalau tak aje ganggu dia nak tidur . sampai basah bantal thea menangis . bila thea dah penat menangis memang thea tertidur tapi seperti biasa thea akan tersedar sekitar pukul 3 atau 4 . semalam thea sedar pukul 4 pagi . sbb pinggang thea sakit sangat . so thea menangis lagi . thea selawat banyak banyak sampai thea tertidur semula . pagi tadi okeyy je . balik dari hang out dgn dyeowg tadi terus pinggang nehh buat hal . makan pain killer pun tak hilang . haish . entahlah . sabar je la . Allah nak uji maybe .






New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*