Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Kerinduan Kemelandaan
Wednesday, 13 March 2013 • Wednesday, March 13, 2013 • 0tinta

just nak bagi tahu korang semua yang kerinduan telah melanda dalam diri thea . korang nak tahu thea rindu siapa ? mestilah set beradik thea dekat ICAM tuh , , Kak Dayah , Amy , Ika , Faiz , Mira , Ain , Ery , Qila ,Illiyin, fatin  . serius talk nehh . tadi thea baca blog  Erryza Farzana tiba tiba air mata mengalir baca blog dia , dengan lagu yang buat thea teringat kat Mira iaitu lagu A Thousand Years  . ohh maii . serius rindu dyeowg . Ery pasal Pizza tuhh in sha Allah boleh . sebab thea dah janji kan . harap semua  ada nanti :) . kalau tak sempat pi Pizza yang lain pun boleh kan *nak elak . hee .





















WE MAYBE FAR AWAY ..
BUT OUR FRIENDSHIP REMAINS TRUE ..
... I JUST WANTED TO SAY
... I MISS YOU ALL SO MUCH  !! :')


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*