Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
Time's Up
Saturday, 27 October 2012 • Saturday, October 27, 2012 • 0tinta

Assalamualaikum semua .
mesti korang pelik kan dengan tajuk entri nehh . apa yang time's up nye .
nehh la thea na bagitahu . thea nak cakap yang dah tiba masanya untuk thea balik Pekan .
oh maii . ta sedia lagi lahh . thea masih nak makan , tido , online kat rumah nehh . kalau ikutkan thea nak balik esok . tapi memandangkan tiket da habis . terpaksalah balik awal . btw ada kehh orang kat uv tuhh malam nehh ? mesti ramai yang balik esok .hmm . nak tak nak kena jugak . nasib baik balik saing Nadya . kalau tak . memang sumbat lah duk uv tade kawan . set beradik lain balik hari esok . klahh . penat pulak menaip nehh . nnt ada masa thea update lagi keyhh . bukan tak nak update kat UV . tapi line broadband lembab lahh . hehe . kbhaii .  assalamualaikum semua :) take care :)

                                                     With   ,
                                                 Thea Hussin  
     


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*