Ismi Nurfathiah Hussin
Diary About FOLLOW? D'Board Facebook Twitter
International College Of Automotives Malaysia .
Sunday, 7 October 2012 • Sunday, October 07, 2012 • 0tinta

hai guys . korang tahu tak apa bende tajuk entry thea uhh ?
kalau nak tahu sekarang nihh thea dah mula study dahh .
thea study kat International College Of Automotives Malaysia . na tahu tak kolej nihh kat ea ? kole ni kat Pekan ,Pahang . thea daftar masuk kolej nihh 23 Jun lepas .
acc thea ta pernah terfikir pun nak masuk sini.
tapi berkat dorongan mak , ayah n kawan2 . thea study sini . korang nak tahu thea amik course apa ?
Diploma In Automotives Parts Managements . Parts Management ? apabende tuhh? kalau korang na tahu nihh course bussiness . senang cakap lepas thea grad nnt thea akan buka bisnes yg melibatkan alat ganti kereta :) . ingat guy je boleh ? InsyaAllah thea akan buktikan girl pon boleh amik course nihh :)

nihh la logo College Thea :)
proud to be ICAM student :)


New Or Old
Ahlan Wasahlan
The Mayor



Assalamualaikum , Ahlan wasahlan .Allah tak pandang siapa kita yang dulu. Tapi Allah pandang siapa kita yang sekarang. :')


Celoteh
Tinggal Jejak

مبسم الله الرحمن الرحيم
Please leave your kind words here :)
No rude words / spamming are allowed.
Jantung
I love them much :*